Ψυγεία Inomak

Αν ψάχνετε ψυγεία Inomak μόλις βρήκατε την καλύτερη πηγή για να τα αποκτήσετε.

Κατά την πολυετή συνεργασία μας με το κορυφαίο Ελληνικό εργοστάσιο Inomak έχουμε ξεπεράσει, μαζί, κάθε προσδοκία στη σχέση ποιότητας-τιμής-ποικιλίας των επαγγελματικών ψυγείων.

Επαγγελματικά Ψυγεία Inomak από την Stockinox

Σε αυτό το σύνδεσμο κατεβάζετε τον τιμοκατάλογο της Inomak: Τιμοκατάλογος Inomak PDF

Τί κερδίζετε αγοράζοντας ψυγεία Inomak από την Stockinox;

 1. Ποιότητα Inomak
  Η Inomak εδώ και πάνω από σαράντα χρόνια έχει εξασφαλίσει στο επαγγελματικό ψυγείο μακροζωία και την άριστη απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ακόμα και σε ασυνήθιστα αντίξοες συνθήκες.
 2. Τιμή Stockinox
  Η Stockinox εξασφαλίζει για εσάς την προσιτή τιμή. Ρωτήστε μας την δική σας τιμή για τα Inomak επαγγελματικά ψυγεία που ψάχνετε.
 3. Ποικιλία Inomak-Stockinox
  Δεν είμαστε απλά έμποροι επαγγελματικών ψυγείων. Είμαστε και κατασκευαστές. Κόβουμε, μετατρέπουμε και συμπληρώνουμε τα επαγγελματικά ψυγεία Inomak, έτσι ώστε να καλύπτουν απόλυτα την ανάγκη για την οποία προορίζονται. Με τα μικτά προϊόντα Inomak-Stockinox οι πελάτες μας, εδώ και πολλά χρόνια, απολαμβάνουν απεριόριστες επιλογές επαγγελματικών ψυγείων άριστης ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Τι ψυγεία Inomak χρειάζεστε;

 1. Ψυγείο πάγκος Inomak

  Ένα στιβαρό, ανθεκτικό στη χρήση και πολύ οικονομικό στη λειτουργία ψυγείο πάγκος. Παράγεται με πόρτες GN, γυάλινες πόρτες ή και με το συνδυασμό συρταριών που σας εξυπηρετεί. Επιπλέον αυτά τα ψυγεία πάγκους η Inomak τα παράγει σε φαρδιά σειρά (70cm) και στενή σειρά (60cm). Από εμάς μπορείτε να τα προμηθευτείτε και με καπάκι ακριβώς στις διαστάσεις που θέλετε πάνω από κάποιο τυποποιημένο σώμα ψυγείου Inomak. Επίσης τα διαθέτουμε χωρίς το καπάκι για να μπουν κάτω από κάποιο πάγκο δικό σας. Κάθε ψυγείο πάγκος Inomak έχει κάτω από το καπάκι του κενό χώρο και μετά μόνωση, εξασφαλίζοντας έτσι πως η ψύξη θα είναι εντελώς ανεπηρέαστη από την θερμότητα που μπορεί να δέχεται το καπάκι. Επίσης το στοιχείο μέσα στον ψυχόμενο χώρο του δεν βρίσκεται στην άκρη για να μπορεί να διανέμει την ψύξη καλύτερα στο χώρο.

 2. Ψυγείο σαλατών Inomak

  Προσφέρεται σε έκδοση με βιτρίνα για να προβάλουμε τα υλικά μας και σε έκδοση χωρίς βιτρίνα για την εξυπηρέτηση των πόστων που έχουμε μέσα στην κουζίνα. Την έκδοση του ψυγείου σαλατών Inomak με βιτρίνα την χρησιμοποιούν πολύ τα καταστήματα που σερβίρουν σάντουϊτς ή κρέπα ενώ την έκδοση χωρίς βιτρίνα την προτιμούν οι πιτσαρίες και οι κουζίνες εστιατορίων και catering. Στα ψυγεία σαλατών Inomak, εμείς μπορούμε, κατά ζήτηση να φτιάξουμε διαφορετικές βιτρίνες από πάνω ή και διαφορετικούς τρόπους κοψίματος του καπακιού από την τυποποίηση που διαθέτει το εργοστάσιο, αναλόγως την ανάγκη της επιχείρησής σας

 3. Ψυγείο θάλαμος Inomak

  Η υψηλή ποιότητα κατασκευής είναι αντίστοιχη του της φήμης του. Βγαίνει σε 2 βασικές εκδόσεις: Θάλαμος συντήρηση και θάλαμος κατάψυξη Inomak. Σε κάθε περίπτωση διατίθεται σε μονόπορτο και δίπορτο θάλαμο και σε στενή και φαρδιά σειρά (86,8cm και 86,8cm αντίστοιχα). Οι επαγγελματικοί θάλαμοι Inomak είναι πολύ μεγάλοι σε όγκο. Ο δίπορτος θάλαμος αγγίζει τα 1432lt και στην συντήρηση και στην κατάψυξη. Επιπροσθέτως μπορούν να μπουν επάνω μπάρες για το κρέμασμα κρεάτων ή γλίστρες για την τοποθέτηση ταψιών. Ειδικά για την περίπτωση της κατάψυξης, προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον θάλαμο κατάψυξη Inomak διότι συνήθως η κατάψυξη που θα βάλουμε το εμπόρευμά μας κοστίζει λιγότερο από ότι κοστίζει το περιεχόμενό που βάζουμε μέσα, έτσι δεν αξίζει να ρισκάρουμε το ευπαθές εμπόρευμά μας αγοράζοντας κάποια κατάψυξη θάλαμο κατώτερης ποιότητας ή κάποια μεταχειρισμένη.

 4. Βιτρίνα θάλαμος Inomak

  Το πιο τρανταχτό παράδειγμα απαράμιλλης ποιότητας. Οι βιτρίνες θάλαμοι, γενικά, είτε είναι συντήρηση θάλαμος είτε κατάψυξη θάλαμος, είναι τα πιο ευαίσθητα ψυγεία στην επιχείρησή σας. Λόγω της βιτρίνας τους και της όρθιας θέσης τους έχουν κάθε λόγο να καταπονούνται περισσότερο από κάθε άλλο ψυγείο. Πως μπορεί κανείς να εμπιστευτεί σε μια τέτοια κατασκευή κάποιο ψυγείο βιτρίνα χωρίς την εγγύηση ποιότητας του ονόματός του; Η βιτρίνα θάλαμος συντήρηση Inomak και, ακόμα περισσότερο, η βιτρίνα θάλαμος κατάψυξη Inomak είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της απόλυτης κυριαρχίας αυτού του εργοστασίου στον Ελληνικό χώρο.

Κάθε μια από τις παραπάνω επιλογές ψυγείων Inomak μπορεί να διατεθεί με ενσωματωμένη μηχανή και οι περισσότερες διατίθενται και χωρίς τη μηχανή (αλλιώς τα λέμε κάσσα) για σύνδεση σε εξωτερική μονάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ανάγκη έχετε σε ανοξείδωτο επαγγελματικό ψυγείο και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για την επιχείρησή σας.

Tο Ελληνικό εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων Inomak.

H Inomak εδρεύει Στο Κορωπί Αττικής και λειτουργεί πάνω από 40 χρόνια. Είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο επαγγελματικών ψυγείων στην Ελλάδα σήμερα. Διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων αναγνωρισμένων εδώ και πολλά χρόνια για την άριστη σχέση ποιότητας-τιμής που διαθέτουν. Το 70% της παραγωγής της διατίθεται στο εξωτερικό. Παρά την πολύ μεγάλη αναγνώριση και επιτυχία η φιλοσοφία της Inomak δεν έχει αλλάξει. Μπορούμε να σας βεβαιώσουμε ότι το μυστικό της προόδου αυτού του εργοστασίου είναι η ταπεινότητα με την οποία προσεγγίζει την ανάγκη του κάθε επαγγελματία για αξιόπιστα και οικονομικά στην κτίση και τη λειτουργία προϊόντα. Για την Inomak κάθε ψυγείο που διαθέτει είναι μοναδικό, και εξίσου σημαντικό με όλα τα υπόλοιπα.

Δείτε επίσης στην κατηγορία Επαγγελματικό Ψυγείο

Καλέστε στο

210 5770300

Για την καλύτερη τιμή της αγοράς στα Επαγγελματικά Ψυγεία γράψτε μας ποιο μοντέλο θέλετε στη φόρμα επικοινωνίας. Για να προτείνουμε το είδος που ταιριάζει καλύτερα στην ανάγκη σας, δώστε μας μια περιγραφή στη Φόρμα επικοινωνίας.

  Τύπος Προϊόντος

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή από τη σελίδα Stock Inox στο Facebook