Αγορά Μεταχειρισμένων

Αγοράζουμε μεταχειρισμένα Inox by Stockinox

Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και δώστε λεπτομέρειες για τα είδη που εμπορεύεστε

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας επιχειρηματίας θέλει να δώσει τον εξοπλισμό του. Από το κλείσιμο μιας επιχείρησης ή την ρευστοποίηση του εξοπλισμού που δεν χρησιμοποιεί έως και την μετακόμιση ή ανακαίνιση για περαιτέρω ανάπτυξη. Εμείς σε όλες τις περιπτώσεις συμβουλεύουμε τον επαγγελματία για το πως μπορεί να αξιοποιήσει τον εξοπλισμό του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παρακάτω θα το αναλύσουμε λίγο, αλλά μπορείτε, έτσι κι αλλιώς, να μας καλέσετε για να σας συμβουλέψουμε σε ότι αφορά τη δική σας περίπτωση.

Η πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνει κανείς είναι να προσπαθήσει να διαθέσει τον εξοπλισμό του σε κάποιον που θα είναι ο τελικός χρήστης. Πολύ ευχαρίστως θα σας συμβουλέψουμε, αν χρειάζεστε βοήθεια, για το πως να βρείτε τον τελικό χρήστη απευθείας ή πως να κοστολογήσετε τον εξοπλισμό σας. Κατόπιν πρέπει να απευθυνθείτε στον έμπορο, δηλαδή σε εμάς και τους συναδέλφους μας. Πάντα συμβουλεύουμε να μην κάνετε αυτό το βήμα αν δεν έχετε πίεση χρόνου για την πώληση. Οι έμποροι θα μεταφέρουν, αποθηκεύσουν, προβάλουν αλλά και θα εγγυηθούν για το είδος που θα πουλήσουν με αποτέλεσμα να αγοράζουν πολύ χαμηλότερα από την τιμή που πιάνει το είδος στην αγορά.

Αν παρόλαυτά επείγεστε, τότε υπάρχουν δύο επιλογές. Μπορείτε να τα δώσετε φτηνά για να πάρετε άμεσα μετρητά, ή να τα δώσετε παρακαταθήκη ώστε να πάρετε περισσότερα χρήματα όταν τα πράγματα πουληθούν. Η δεύτερη επιλογή απαιτεί σχέση υψηλής εμπιστοσύνης αλλά αποδίδει κάτι παραπάνω σε χρήματα και σας απαλλάσσει από το κόστος αποθήκευσης.

Σε κάθε περίπτωση, από την πρώτη ακόμα προσπάθεια να τα δώσετε απευθείας στον τελικό χρήστη, εμείς θα είμαστε στο πλάι σας, για να σας υποστηρίξουμε σε αυτό τον αγώνα, με σεβασμό και ειλικρίνεια. Φτιάξτε μια λίστα με τον εξοπλισμό που διαθέτετε και στείλτε τη μας. Αν μπορείτε να εντάξετε και φωτογραφίες θα μπορέσουμε να σας συνδράμουμε ακόμα περισσότερο.

Καλέστε στο

210 5770300

ή συμπληρώστε τη Φόρμα

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Στοιχεία Επικοινωνίας

  Πωλήσεις μεταχειρισμένων Inox

  Πωλήσεις μεταχειρισμένων Inox

  Το βασικό ζητούμενο στους μεταχειρισμένους εξοπλισμούς είναι η εύρεση του κατάλληλου είδους ανάμεσα σε χιλιάδες είδη, που αποτελούν των επαγγελματικό εξοπλισμό γενικά. Η ανάγκη κάθε καταστήματος είναι συγκεκριμένη και για να καλυφθεί χρειάζεται να ταιριάξουν οι προδιαγραφές του είδους, οι διαστάσεις, η ενέργεια που καταναλώνει,και φυσικά η εμφάνιση. Αυτό το πρόβλημα καθιστά την αναζήτηση επίπονη, και από τη μεριά του πωλητή, αλλά και του αγοραστή.

  Πωλήσεις μεταχειρισμένων Inox

  Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή από τη σελίδα Stockinox στο Facebook