Φιλοσοφία Stockinox

stockinox-filosofia-photo

Δίπλα στην επιχείρηση εστίασης και market με λύσεις που συμφέρουν

Η Stockinox είναι το όνομα που εξοπλίζει καταστήματα μαζικής εστίασης και μάρκετ με ποιοτικές ανοξείδωτες κατασκευές σε κόστος λογικό και προσιτό. Διαθέτει εργαστήριο παραγωγής επίπλων για την επαγγελματική κουζίνα και το κατάστημα πώλησης τροφίμων. Επίσης εμπορεύεται όλες τις συσκευές αποθήκευσης, επεξεργασίας και προβολής τροφίμων.

Η αποστολή μας είναι να ακούσουμε την ανάγκη του επαγγελματία, να την κατανοήσουμε, και να μπορέσουμε να του προσφέρουμε τον εξοπλισμό που τον καλύπτει ακριβώς και τον απαλλάσσει από περιττά έξοδα και δαπάνες.

Ιδιαίτερα για την επιχείρηση που ξεκινάει σήμερα με συγκεκριμένο budget, ή αυτήν που αποφασίζει να επεκταθεί με λογικό κόστος, η Stockinox αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες και πλέον ιδανικές επιλογές καθώς τα προϊόντα της αποτελούν οικονομικές και αξιόπιστες επιλογές.

Αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία του επικεφαλής της Stockinox, Νικόλαου Μπεκιάρη, στον κλάδο, πετυχαίνουμε την αποστολή μας αποτελεσματικά και ανταγωνιστικά, καθώς:

Διαθέτουμε τη δική μας μονάδα παραγωγής
Εισάγουμε κατασκευές και εξοπλισμό από επιλεγμένους και καταξιωμένους προμηθευτές
Εμπορευόμαστε μια ευρεία γκάμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού σε άριστη κατάσταση

Επικοινωνία

210 5770300 Facebook Inbox

Υπηρεσίες Stockinox

Υπηρεσίες

Στην Stockinox αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε τον ανοξείδωτο εξοπλισμό στις συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές που χρειάζεται ο κάθε μας πελάτης. Παράλληλα, εισάγουμε συσκευές που συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία από επιλεγμένους προμηθευτές, ενώ διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού εστίασης και market.

Διαβάστε για τις Υπηρεσίες

Κατασκευές Inox

Επιλέγοντας την Stockinox αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ολοκληρωμένων ανοξείδωτων λύσεων, για την επιχείρησή σας, είτε νέων σε προσιτή τιμή είτε μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση.

Μεταχειρισμένα Inox

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία ελέγχουμε κατά την παραλαβή-παράδοσή τους.

Επαγγελματικές Συσκευές

Η Stockinox μπορεί να σας προμηθεύσει με επιπλέον εμπορεύματα, όπως επαγγελματικοί φούρνοι, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές, από ειδικά επιλεγμένες κατασκευάστριες εταιρίες.