Αγορά και πώληση μεταχειρισμένου εξοπλισμού εστίασης

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία και ελέγχουμε κατά την παραλαβή αλλά και την παράδοσή τους. Η βασική ανάγκη που πρέπει να καλυφθεί σε αυτό τον κλάδο είναι ο εντοπισμός, του είδους που απαιτείται, ανάμεσα χιλιάδες είδη που αποτελούν γενικά τον επαγγελματικό εξοπλισμό. Εμείς για να δώσουμε λύση φροντίζουμε, πέρα από τα είδη που κρατάμε στο χώρο μας, να διατηρούμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών. Έτσι εντοπίζουμε αυτό που αναζητάτε και σας το διαθέτουμε το συντομότερο δυνατό και με αξιοπιστία.

Πείτε μας τώρα για τα είδη που ψάχνετε και θα σας ενημερώσουμε για το τι υπάρχει διαθέσιμο ή τι πουλάτε για να σας κάνουμε μια εκτίμηση. Τα είδη που αγοράζουμε και διαθέτουμε είναι όλες οι κατασκευές από ανοξείδωτο και οι συσκευές της επαγγελματικής κουζίνας και της αποθήκευσης, επεξεργασίας και προβολής τροφίμων.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Stockinox Αγορές μεταχειρισμένων

 

Αγορές μεταχειρισμένων

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένας επιχειρηματίας θέλει να δώσει τον εξοπλισμό του. Από το κλείσιμο μιας επιχείρησης ή την ρευστοποίηση του εξοπλισμού που δεν χρησιμοποιεί έως και την μετακόμιση ή ανακαίνιση για περαιτέρω ανάπτυξη. Εμείς σε όλες τις περιπτώσεις συμβουλεύουμε τον επαγγελματία για το πως μπορεί να αξιοποιήσει τον εξοπλισμό του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Stockinox Πωλήσεις μεταχειρισμένων

 

Πωλήσεις μεταχειρισμένων

 

Το βασικό ζητούμενο στους μεταχειρισμένους εξοπλισμούς είναι η εύρεση του κατάλληλου είδους ανάμεσα σε χιλιάδες είδη, που αποτελούν τον επαγγελματικό εξοπλισμό γενικά. Η ανάγκη κάθε καταστήματος είναι συγκεκριμένη και για να καλυφθεί χρειάζεται να ταιριάξουν οι προδιαγραφές του είδους, οι διαστάσεις, η ενέργεια που καταναλώνει,και φυσικά η εμφάνιση. Αυτό το πρόβλημα καθιστά την αναζήτηση επίπονη, και από τη μεριά του πωλητή, αλλά και του αγοραστή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη λύση
για την επιχείρησή σας

Επικοινωνία

Κατασκευές Inox επιχειρήσεων εστίασης

Κατασκευές Inox

 

Επιλέγοντας την Stockinox αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ολοκληρωμένων ανοξείδωτων λύσεων, για την επιχείρησή σας, είτε νέων σε προσιτή τιμή είτε μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση.

Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων Inox

Μεταχειρισμένα Inox

 

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία ελέγχουμε κατά την παραλαβή-παράδοσή τους.

Εμπορία επαγγελματικών ειδών εστίασης, Παγομηχανές, Φούρνοι, Ψυγεία

Επαγγελματικές Συσκευές

 

Η Stockinox μπορεί να σας προμηθεύσει με επιπλέον εμπορεύματα, όπως επαγγελματικοί φούρνοι, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές, από ειδικά επιλεγμένες κατασκευάστριες εταιρίες.