Επαγγελματικό Ψυγείο

Για την επαγγελματική ψύξη, η Stockinox προσφέρει έτοιμες λύσεις με όλες τις κατηγορίες των ψυγείων που έχει ανάγκη η σύγχρονη επιχείρηση αλλά και να προσαρμόσει και να κατασκευάσει το επαγγελματικό ψυγείο που μπορεί να ανταποκριθεί στο ύφος και το χαρακτήρα της δικής σας επιχείρησης. Αναλυτικά, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες, αλλά και μετά από επικοινωνία μαζί σας να σας ξεναγήσουμε και σε πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις και να καταρτίσουμε την προσφορά για το είδος που ενδιαφέρεστε σε τιμές που μόνο η StockInox, μπορεί να σας προσφέρει.

Πως Λειτουργεί – Ενημερωτικό Video StockInox

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη λύση
για την επιχείρησή σας

Επικοινωνία

Κατασκευές Inox

Επιλέγοντας την Stockinox αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ολοκληρωμένων ανοξείδωτων λύσεων, για την επιχείρησή σας, είτε νέων σε προσιτή τιμή είτε μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση.

Μεταχειρισμένα Inox

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία ελέγχουμε κατά την παραλαβή-παράδοσή τους.

Επαγγελματικές Συσκευές

Η Stockinox μπορεί να σας προμηθεύσει με επιπλέον εμπορεύματα, όπως επαγγελματικοί φούρνοι, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές, από ειδικά επιλεγμένες κατασκευάστριες εταιρίες.