Φιλοσοφία Stock Inox

stockinox-filosofia-photo

Δίπλα στην επιχείρηση εστίασης και market με λύσεις που συμφέρουν

Η Stock Inox είναι το όνομα που εξοπλίζει καταστήματα μαζικής εστίασης και μάρκετ με ποιοτικές ανοξείδωτες κατασκευές σε κόστος λογικό και προσιτό. Διαθέτει εργαστήριο παραγωγής επίπλων για την επαγγελματική κουζίνα και το κατάστημα πώλησης τροφίμων. Επίσης εμπορεύεται όλες τις συσκευές αποθήκευσης, επεξεργασίας και προβολής τροφίμων.

Η αποστολή μας είναι να ακούσουμε την ανάγκη του επαγγελματία, να την κατανοήσουμε, και να μπορέσουμε να του προσφέρουμε τον εξοπλισμό που τον καλύπτει ακριβώς και τον απαλλάσσει από περιττά έξοδα και δαπάνες.

Ιδιαίτερα για την επιχείρηση που ξεκινάει σήμερα με συγκεκριμένο budget, ή αυτήν που αποφασίζει να επεκταθεί με λογικό κόστος, η Stock Inox αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες και πλέον ιδανικές επιλογές καθώς τα προϊόντα της αποτελούν οικονομικές και αξιόπιστες επιλογές.

Αξιοποιώντας την μεγάλη εμπειρία του επικεφαλής της Stock Inox, Νικόλαου Μπεκιάρη, στον κλάδο, πετυχαίνουμε την αποστολή μας αποτελεσματικά και ανταγωνιστικά, καθώς:

Διαθέτουμε τη δική μας μονάδα παραγωγής
Εισάγουμε κατασκευές και εξοπλισμό από επιλεγμένους και καταξιωμένους προμηθευτές
Εμπορευόμαστε μια ευρεία γκάμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού σε άριστη κατάσταση

Επικοινωνία

210 5775186 Facebook Inbox

Υπηρεσίες Stock Inox

Υπηρεσίες

Στην Stock Inox αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε τον ανοξείδωτο εξοπλισμό στις συγκεκριμένες διαστάσεις και προδιαγραφές που χρειάζεται ο κάθε μας πελάτης. Παράλληλα, εισάγουμε συσκευές που συνδυάζουν ποιότητα και οικονομία από επιλεγμένους προμηθευτές, ενώ διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα μεταχειρισμένου εξοπλισμού εστίασης και market.

Διαβάστε για τις Υπηρεσίες

Κατασκευές Inox επιχειρήσεων εστίασης

Κατασκευές Inox

Επιλέγοντας την Stock Inox αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ολοκληρωμένων ανοξείδωτων λύσεων, για την επιχείρησή σας, είτε νέων σε προσιτή τιμή είτε μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση.
Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων Inox

Μεταχειρισμένα Inox

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία και ελέγχουμε κατά την παραλαβή αλλά και την παράδοσή τους.
Εμπορία επαγγελματικών ειδών εστίασης, Παγομηχανές, Φούρνοι, Ψυγεία

Εξοπλισμός Εστίασης

Η Stock Inox μπορεί να σας προμηθεύσει με επιπλέον εμπορεύματα, όπως επαγγελματικοί φούρνοι, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές, από ειδικά επιλεγμένες κατασκευάστριες εταιρίες.
Εξαρτήματα επιχείρησης εστίασης & market

Εξαρτήματα

Στην Stock Inox πέρα από τις ανοξείδωτες κατασκευές, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με όλα τα εξαρτήματα και τα παρελκόμενα που έχει ανάγκη η επιχείρησή σας για να λειτουργήσει άψογα.