ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΓΟΜΗΧΑΝΕΣ

Επαγγελματική Παγομηχανή

Η παγομηχανή στον κλάδο της εστίασης αποτελεί κρίσιμο εργαλείο καθώς η έλλειψη πάγου σε ώρα αιχμής μπορεί να προκαλέσει λειτουργικό αδιέξοδο. Υπάρχουν παγομηχανές με διαφορετικές δυνατότητες και διαφορετικά συστήματα δημιουργίας πάγου. Η κάθε συσκευή βγάζει παγάκι σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, το καθένα κατάλληλο για συγκεκριμένη χρήση.

Οι παγομηχανές εξοικονομούν αρκετά χρήματα έναντι της αγοράς έτοιμου πάγου και συνήθως διαθέτουν ενσωματωμένη αποθήκη. Η παραγωγή τους υπολογίζεται σε κιλά ανά 24ωρο και η εγκατάστασή τους πραγματοποιείται από τεχνικό, μια και χρειάζεται σύνδεση με παροχή νερού και αποχέτευση.

Για την σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία μιας παγομηχανής προτείνουμε να τοποθετηθούν φίλτρο νερού και ψύκτης στην εισαγωγή του νερού.

Βασικές κατηγορίες:

  • Συμπαγές παγάκι: Λιώνει αργά και είναι ιδανικό για ποτά
  • Παγάκι με τρύπα: Ψύχει γρήγορα τα ροφήματα. Ιδανικό για καφετέριες και αναψυκτήρια
  • Τρίμμα (nugget): Ιδανικό για συγκεκριμένα κοκτέιλ (mojito) και βιτρίνες ιχθυοπωλείων
  • Λέπι (flake): Παγάκι αποκλειστικά για χρήση σε μπουφέδες και βιτρίνες (κρεάτων & θαλασσινών).

TIPS

Οι προδιαγραφές σχετικά με την παραγωγή πάγου (Kg/24h) αφορούν ιδανικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος (15-20° C) και νερού (6-10° C)

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά ή από τη σελίδα Stockinox στο Facebook