Υπηρεσίες Stock Inox

stockinox-ipiresies-photo

Ολοκληρωμένες Υπηρεσίες Κατασκευής, Εμπορίας και Μεταχειρισμένων

Το σημείο που μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό είναι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη κάθε μας πελάτη, καθώς καλύπτουμε όλο το φάσμα της κατηγορίας ανοξείδωτου εξοπλισμού για επιχειρήσεις εστίασης και markets. Συγκεκριμένα:

Κατασκευάζουμε, με μεράκι και με τη σκέψη μας στην τελική ικανοποίηση του πελάτη, ανοξείδωτα έπιπλα βάσει των διαστάσεων και των προδιαγραφών που μας ζητούνται
Εισάγουμε συσκευές υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές απευθείας από τα εργοστάσια για τους πελάτες μας. Πάντα επιλέγουμε τις συσκευές που θα αντιπροσωπεύσουμε με γνώμονα την μακροχρόνια συνεργασία με το εργοστάσιο αλλά και με τον αγοραστή.
Αγοράζουμε και πουλάμε μεταχειρισμένους εξοπλισμούς εστίασης και Μάρκετ. Συγκεντρώνουμε τη ζήτηση στα μεταχειρισμένα και προσπαθούμε να εντοπίσουμε τις κατάλληλες ευκαιρίες για τον ενδιαφερόμενο.

Στην Stock Inox είναι χαρά μας να βοηθάμε πάντα τον επαγγελματία να επιλέξει ποια συσκευή θα καλύψει άριστα την ανάγκη της επιχείρησής του και πάντα χωρίς περιττά κόστη.

Επικοινωνία

210 5775186 Facebook Inbox

Stock Inox Ποιοί Είμαστε

Φιλοσοφία Stock Inox

Η αποστολή μας στην Stock Inox είναι να καλύψουμε με ακρίβεια τις ανάγκες του επιχειρηματία σε λογικό και οικονομικό κόστος. Ιδιαίτερα για την επιχείρηση που ξεκινάει σήμερα ή που επιδιώκει να επεκταθεί χωρίς περιττά έξοδα, η Stock Inox αποτελεί ιδανική επιλογή ουσίας και αποτελεσματικότητας.

Διαβάστε Περισσότερα

Κατασκευές Inox επιχειρήσεων εστίασης

Κατασκευές Inox

Επιλέγοντας την Stock Inox αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ολοκληρωμένων ανοξείδωτων λύσεων, για την επιχείρησή σας, είτε νέων σε προσιτή τιμή είτε μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση.
Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων Inox

Μεταχειρισμένα Inox

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία και ελέγχουμε κατά την παραλαβή αλλά και την παράδοσή τους.
Εμπορία επαγγελματικών ειδών εστίασης, Παγομηχανές, Φούρνοι, Ψυγεία

Εξοπλισμός Εστίασης

Η Stock Inox μπορεί να σας προμηθεύσει με επιπλέον εμπορεύματα, όπως επαγγελματικοί φούρνοι, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές, από ειδικά επιλεγμένες κατασκευάστριες εταιρίες.
Εξαρτήματα επιχείρησης εστίασης & market

Εξαρτήματα

Στην Stock Inox πέρα από τις ανοξείδωτες κατασκευές, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με όλα τα εξαρτήματα και τα παρελκόμενα που έχει ανάγκη η επιχείρησή σας για να λειτουργήσει άψογα.