Ψυγείο Επαγγελματικό Inox

Για την επιχείρηση εστίασης, αναπόσπαστο τμήμα της ανάπτυξής της είναι το επαγγελματικό ψυγείο που είναι προσαρμοσμένο τόσο στις ανάγκες της όσο και στο είδος των υπηρεσιών της. Η Stock Inox προσφέρει εγγυημένες tailor made inox κατασκευές ψυγείων πάγκων και θαλάμων με δυνατότητα προσαρμογής ενσωματωμένης ή και εξωτερικής μηχανής κατασκευές, που εξασφαλίζουν με τα υψηλά επίπεδα απόδοσης και αντοχής τους, την πλέον σύντομη απόσβεση της επένδυσής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε την καλύτερη λύση
για την επιχείρησή σας

Επικοινωνία

Κατασκευές Inox επιχειρήσεων εστίασης

Κατασκευές Inox

Επιλέγοντας την Stock Inox αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ολοκληρωμένων ανοξείδωτων λύσεων, για την επιχείρησή σας, είτε νέων σε προσιτή τιμή είτε μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση.
Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων Inox

Μεταχειρισμένα Inox

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία ελέγχουμε κατά την παραλαβή-παράδοσή τους.
Εμπορία επαγγελματικών ειδών εστίασης, Παγομηχανές, Φούρνοι, Ψυγεία

Επαγγελματικές Συσκευές

Η Stock Inox μπορεί να σας προμηθεύσει με επιπλέον εμπορεύματα, όπως επαγγελματικοί φούρνοι, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές, από ειδικά επιλεγμένες κατασκευάστριες εταιρίες.