Λάντζα Επαγγελματική

Η επαγγελματική λάντζα είναι το έπιπλο της κουζίνας που θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο και θα υποστεί τη μεγαλύτερη καταπόνηση. Προτιμώνται συνήθως με μεγάλους νεροχύτες 50cmX50cmX30cm ώστε να είναι εύκολη η πλύση όλων των σκευών μιας επαγγελματικής κουζίνας. Ειδικά για αυτούς τους λόγους, οι λάντζες που κατασκευάζει ή προμηθεύεται το Stock Inox συνδυάζουν υψηλή λειτουργικότητα με ανώτερη αντοχή, με ειδικά μελετημένες επιφάνειες.

Κατασκευές Inox επιχειρήσεων εστίασης

Κατασκευές Inox

Επιλέγοντας την Stock Inox αποκτάτε πρόσβαση σε μια σειρά ολοκληρωμένων ανοξείδωτων λύσεων, για την επιχείρησή σας, είτε νέων σε προσιτή τιμή είτε μεταχειρισμένων σε άριστη κατάσταση.
Αγορά και πώληση μεταχειρισμένων Inox

Μεταχειρισμένα Inox

Η εμπορία μεταχειρισμένων εξοπλισμών εστίασης είναι ένα σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητάς μας. Τα είδη από δεύτερο χέρι φροντίζουμε να είναι σε καλή λειτουργία, την οποία και ελέγχουμε κατά την παραλαβή αλλά και την παράδοσή τους.
Εμπορία επαγγελματικών ειδών εστίασης, Παγομηχανές, Φούρνοι, Ψυγεία

Εξοπλισμός Εστίασης

Η Stock Inox μπορεί να σας προμηθεύσει με επιπλέον εμπορεύματα, όπως επαγγελματικοί φούρνοι, επαγγελματικά ψυγεία και παγομηχανές, από ειδικά επιλεγμένες κατασκευάστριες εταιρίες.
Εξαρτήματα επιχείρησης εστίασης & market

Εξαρτήματα

Στην Stock Inox πέρα από τις ανοξείδωτες κατασκευές, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με όλα τα εξαρτήματα και τα παρελκόμενα που έχει ανάγκη η επιχείρησή σας για να λειτουργήσει άψογα.